DigiTrust audit en certificeert tegen IEC 62443 norm

IEC 62443 norm - DigiTrust

DigiTrust audit en certificeert uw Operationele Techniek (OT) tegen IEC 62443 

In een wereld waar digitale veiligheid steeds belangrijker wordt, is het voor organisaties steeds relevanter hun cybersecurity goed te regelen. Niet alleen voor de kantoorautomatisering (KA) maar ook voor alle operationele techniek (OT). 

Dit is cruciaal voor bedrijven met industriële processen en die verantwoordelijk zijn voor de technische infrastructuur. Het is voor organisaties belangrijk een goed werkend securityprogramma te implementeren om hun technische systemen te beschermen. Denk aan fabrieken, energiecentrales, ziekenhuizen en soortgelijke belangrijke plekken. 

Wilt u aan de hoogste standaard voldoen rondom industriële cybersecurity? Dan raden we aan uw securityprogramma aan te laten sluiten bij de IEC 62443 norm, gericht op het beschermen van vitale processen en infrastructuur in de industrie. Deze technische systemen zijn wezenlijk anders dan de standaard IT-omgeving die mensen thuis of op kantoor gebruiken. In de praktijk wordt deze omgeving ook de Operationele Technologie (OT-omgeving) genoemd.  

DigiTrust kan uw organisatie vanaf heden auditen én certificeren tegen de IEC 62443-2-1 en IEC 62443-2-4 normen. Interesse? Neem direct contact op.  

Een veilige OT-omgeving

Valt uw organisatie nu onder de Wet Beveiliging Netwerk- en Informatiesystemen (WBNI) of is het aangewezen als Aanbieder Essentiële Diensten (AED) of Andere Aangewezen Vitale Aanbieder (AAVA)? Dan is de IEC 62443 norm zeker interessant voor uw organisatie.   

De IEC 62443 norm is speciaal ontwikkeld voor deze OT-omgeving. Het spreekt de taal van de OT-engineers en houdt rekening met de omstandigheden die in deze wereld gelden. Het certificeren van IEC 62443 is nuttig voor organisaties omdat het aantoont dat hun securityprogramma voldoet aan de actuele normen en door een objectieve en onpartijdige partij is beoordeeld. U laat hiermee zien de benodigde maatregelen genomen te hebben en toont aan een professionele partner te zijn. 

Certificeren voor IEC 62443

We zijn verheugd aan te kondigen dat DigiTrust nu certificeringsdiensten aanbiedt specifiek gericht op de IEC 62443-2-1 en IEC 62443-2-4 normen. Of uw organisatie nu een Asset Owner, Maintenance Service Provider of Integration Service Provider is, DigiTrust kan u helpen om onpartijdig en objectief uw systeem te beoordelen of deze voldoen aan de eisen van deze normen. 

Hiermee kunt u aantonen d.m.v. een certificering dat uw organisatie en OT-omgeving voldoet aan de hoogste standaard. Neem contact met ons op, we gaan graag met u in gesprek.  

 

Deel dit bericht

Andere berichten